Yrityksestä


Tervetuloa sivuilleni! Yritykseni on perustettu syyskuussa 2007 ja olen toiminut alusta asti itsenäisenä ammatinharjoittajana. Minut tunnetaan nimellä Krisse, ihan oikea nimeni siis on Kristiina Jokinen. Täältä voit lukea hiukan syvemmältä, miten kaikki tapahtui ja miten yrityksestä kasvoi sellainen, mitä se nyt on ja miten jostain pienestä kasvoikin jotain suurempaa.

Kävin peruskoulun ja lukion Kankaanpäässä, pyöräilin kouluun ja sieltä suoraan uintitreeneihin eväiden ja läksyjen saattelemana. Lukioikäisenä olkapääni alkoi reistailla niin paljon, että jouduin operaatioon ja lopulta myös fysioterapeutin vastaanotolle. Siellä käydessäni jotain liikahti sisälläni ja lakkiaisten jälkeen oli selvää, että hakeudun liikunnan pariin opiskelemaan. Hain opiskelupaikkaa fysioterapian ja liikuntatieteellisen suunnasta. Kuin ihmeen kaupalla sain heti paikan Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta 1500 hakijan joukosta 44 opiskelijan tiiviiseen ryhmään ja aloimme opiskella fysioterapeuteiksi. Valmistuin 2002 ja sain työpaikan Kuntoutuskeskus Kankaanpäästä. Vietin siellä monta vuotta oppien hurjasti ihmisestä ja kehon toiminnasta. Kerkesihän siinä välillä olla vuosi aupairina New Yorkissakin ja tuo vuosi jätti lähtemättömän vaikutuksen pikkukaupungin tyttöön..

Vuonna 2007 fysioterapeuttina työskenteleminen ei jotenkin riittänyt. Hakeuduin pilateksen viikonloppukursille ja se tuntui omalta jutulta heti. Päätin opiskella aiheesta lisää ja kouluttauduin pilates-ohjaajaksi. Syksyllä 2007 aloitin ensimmäisen pilateskurssini Kuntsarin salissa työpäivän päätteeksi ja ajattelin, että tämähän on aika hieno juttu! Ryhmät kuitenkin pullistelivat niin kovasti, että oli pakko perustaa lisää ryhmiä. Muutaman viikon kuluttua huomasin, että asiakkaatkin tykkäävät lajista ja kaikki eivät mahtuneet vieläkään mukaan tunneille. Silloin tein rohkean ratkaisun – irrottauduin työelämästä Kuntoutuskeskus Kankaanpäästä ja ryhdyin täyspäiväiseksi yrittäjäksi.

Vuosien aikana pilatesta on pidetty Kangasmetsän koululla (siellä ollaan tälläkin hetkellä viikoittain!), Keskustan koululla ja Narvin koululla. Myös musiikkiopistolla, pankkien alakerroissa kokoustiloissa ja yrityskäynneillä tunteja on toteutettu. Sri Lankassa Hikkaduwassa oli eksoottisin tunti Pentti-Oskari Kankaan savusaunan edustalla nurmikolla. Mukana oli suomalaisia naisia, jotka olivat Hikaduwassa ties monettako kertaa ja päätimme hiukan liikutella kehojamme. =) Tunnit ovat siis ulottuneet Kankaanpään ulkopuolelle aika pitkällekin! Jämijärvi, Karvia, Honkajoki, Merikarvia, Söörmarkku, Pori, Pomarkku, Eura, Pöytyä joitain mainitakseni ovat saaneet maistaa pilatesta minun ohjauksessani ja ryhdikkäitä, hymyileviä olemuksia kävelee poikkeuksetta tunneilta kotiin.

Tällä polulla ollaan edelleen ja päivääkään en ole katunut päätöstäni! Nyt Life on murrosiän kynnyksellä, Sinun ansiostasi tämä on mahdollista. Kiitos. Jatketaan tästä vielä muutama kymmenen vuotta eteenpäinkin hyvinvoinnin parissa!

Lifen toimipiste muutti lopullisiin omiin tiloihin elokuusta 2017 alkaen osoitteeseen Kaivolankatu 24 b. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tiloihin ja palveluihini.