GoodLife


Good Life -tapahtumajuliste

 

Tervetuloa mukaan hyvinvointitapahtumaan Kankaanpäähän.

Tapahtuma peruttu syyskuulta – uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin! Toivottavasti näemme pian koulutuksen ja hyvinvoinnin merkeissä!

 
 
Good Life – tapahtuma on kohdistettu liikunnan ja hyvinvoinnin parissa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille. Tapahtumapaikkana on Kuntoutuskeskus Kankaanpää lauantaina 5.9.2020 klo 8.45 – 17. Ohjelmassa on neljä 90 minuutin workshoppia, luvassa tiivistä tekemistä ja tietoa kehonhuollon viimeisimmistä trendeistä. Tapahtuman ympärille on koottu messutyyliin alaan liittyviä ständejä, missä voi vapaasti tutustua hyvinvointiin liittyviin tuotteisiin ja palveluihin.
 
Ohjaajina workshopeissa on pitkän linjan ammattilaisia. Voit tutustua heihin enemmän täältä:
 
Heidi Laitomaa, Somatic pilates:
Olen pohjakoulutuksestani fysioterapeutti. Toimin ammatillisena opettajana. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2000 lähtien ja pilatesta 2009 vuodesta lähtien. Pilates-ohjaajaksi valmistuin Somatic Studion ohjaajakoulutuksesta kesällä 2015. Pilateksessa minua kiehtoo sen kokonaisvaltaisuus, kehon ja mielen yhteys ja miten aina voi löytää uusia haasteita tutuistakin liikkeistä.
 
 
Jukka Harju, Natural Bootcamp:
“70% teholla” kivuton ja jumiton, kevyesti ja tehokkaasti liikkuva keho, aktiivista palautumista, hermosto tasapainoon, paremmat unet ja lisää energiaa. Systeemi yhdistää liikekontrollin ja aktiivisen dynaamisen liikkuvuusharjoittelun monipuoliseen toiminnalliseen oman kehon treeniin kehoa kuunnellen.
Toiminnallinen vatsa- ja selkätreeni
Treeni sekä aktivoi syvät lihakset, kehittää kontrollia ja liikkuvuutta, että vahvistaa liikuttavia lihaksia toiminnallisesti ja integroi coren käsien ja jalkojen liikkeisiin. Kaikki mitä core tarvii! Liikelaadun testaus ja puolierojen tunnistus ja korjaaminen ovat tärkeässä roolissa. Jukka on kouluttanut ja ohjannut liikuntaa yli 14 vuotta ja spesialisoitunut toiminnalliseen kehonhuoltoon. Jukan ohjaus perustuu syvään ja uusimpaan tietoon fysiologiasta, mutta on samalla innostavaa ja hauskaa!
 
Katri Kylmälä, Mindful Body
Liik.yo (liikuntapedagogiikka ja liikuntapsykologia), kuntosaliyrittäjä (14vuotta), Mindful Body Studion omistaja, 20 vuotta kokemusta liikunta- ja fitness alalla, Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaus, ohjaajien ja liikunnanalan opiskelijoiden kouluttaja
 
 
Tero Kattilakoski, pilates
Tero on valmistunut Pilates ohjaajaksi Jarmo Ahosen opista v. 2005. Jonka jälkeen hän on myös opiskellut hierojaksi. Teron tunneilla Pilateksen pääperiaatteiden ympärille rakentuu monipuolisia, hikeäkin pintaan nostava harjoituksia.
 
Tapahtuman early bird-hinta on 99€ (sis alv 10%). Tarjous on voimassa 15.7.2020 asti, siitä eteenpäin hinta 109€ (sis. alv 10%). Hintaan sisältyy:
Osallistuminen kaikkiin workshoppeihin
Lounas seisovasta pöydästä ravintola Kangaspolussa
Tuotekassi
Tiivistelmä päivän tunneista painettuna paperiversiona
Ilmoittautumiset ja lisätiedot goodlife@pilateslife.fi. Saat paluuviestinä tarkemmat ohjeet maksusta ym.
 
Tapahtuman tiedot päivitetään lähempänä ajankohtaa, seuraa ilmoittelua. Järjestäjällä on oikeus muuttaa tapahtuman sisältöä.

Majoitus

Majoitustarjous Good Life –tapahtumaan osallistujille 4.-6.9.2020

Kahden hengen huone 84e/vrk

Yhden hengen huone 72e/vrk

Saunallinen rivitalohuoneisto 4:lle 150e/vrk

Paritalohuoneisto 5:lle 189e/vrk

Majoitushintoihin sisältyy monipuolinen aamiainen noutopöydästä, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö aukioloaikojen mukaisesti.

www.kuntke.fi